Поддршка на настани

Поддршка на настани

За поддршка на настани печатиме и изработуваме:

 • Покани и програми
 • Торби со печат
 • Беџови со врвки
 • Папки со материјал ( копирани или печатени)
 • Тефтери и роковници
 • Банери, церадни натписи
 • Обележувачи, натписи и називи со имиња
 • Патокази
 • Конструкции за прицврстување на церади со називи на настани
 • Пенкала со печат
 • Принтање на брошури, каталози и постери во врска со настани.

Квалитетот на секој настан е во деталите.


Врвен квалитет и извонредни цени!

Наши клиенти