Плакати

Плакати

Плакати се информативни гласила со чија помош широката јавност ја известуваат за одреден настан , концерт, музички настани, конференции, семинари итн.

Се печатат на 115 гр до 300 гр кунздрук во формати А4, А3, Б3, Б2, А2, А1, Б1, Цитѕ лајт итн.

Се печатат во офсет или дигитална штампа во зависност од тиражот и најчесто се печатат колор, а може и во една, две бои како и пантонски.

Привлечете го вниманието на јавноста.


Врвен квалитет и извонредни цени!

Наши клиенти