Услуги

Винсент Графика Печатница Скопје

Посветеност кон обезбедување на највисоко ниво на квалитет на офсет печатот е еден од клучните фактори во нашиот успех.

Иако постојат многу офсет печатарски компании денес, ние во Винсент Графика се стремиме да им обезбедиме на клиентите најдобар квалитет, нудејќи поголем избор и со тоа за нив Винсент Графика е печатница број еден.

Секогаш тука за вас - Винсент Графика.

Предпечат

Предпечат

Винсент Графика користи најнови верзии на програми кои се користат за компјутерска подготовка пред печатење. Ние користиме софтвер и колор карти кои овозможуваат прецизирање и добивање на бои кои ќе ги задоволат Вашите барања. Вашите барања и нарачки можете да ги правите преку Интернет.

Печатење

Печатење

Работиме со Хајделберг печатарски машини, во 2 смени. Винсент Графика има машинско одделение со голем капацитет за да одговори на Вашите рокови или итни проекти. Печатењето се врши на материјали и бои со висок квалитет.

Книговезница

Книговезница

Поседуваме опремена книговезница. Во прилог на стандардните книговезачки услуги, ние се специјализиравме во изработка на брошури со секаков вид на преклопи (превиткувања).
Автоматскaта опрема ни овозможува да одговориме на потребата за брза изработка.

Наши клиенти