Налепници и етикети

Налепници и етикети

Налепници или етикети се користат за брендирање на предмети и објекти на кои не е можно директно да се печати (налепници за тегли, шишиња, секаков вид на инвентар, врати, прозори итн). Налепници и етикети се печатат во една, две бои или колор варијанта на муфлон, мат или сјаен, на ПВЦ фолија мат или сјајна, а етикетите на етикетна хартија.

Муфлонот и ПВЦ фолијата се самолепливи додека етикетите се лепат со специјален лепак. Може да бидат во разни димензии и форми за која изведба се потребни посебни штанц форми – алати.

Налепници и етикетите се печатат во офсет техника, а може и дигитално.

Испратете им јасна порака на купувачите!


Врвен квалитет и извонредни цени!

Наши клиенти