Церадни банери

Церадни банери

Церадните банери се печатат дигитално во најразлични формати и во колор варијанта. Најчесто се наменети за настани и рекламирање на фирми и производи. Материјалот за печатење е церадно платно или ако се употребува внатрешно може да биде изработено и на хартија (најчесто 170 гр).

Внимание какво што заслужува Вашиот бренд.


Врвен квалитет и извонредни цени!

Наши клиенти