За нас

Печатница Скопје Винсент Графика Печатница Скопје Винсент Графика Печатница Скопје Винсент Графика Печатница Скопје Винсент Графика Печатница Скопје Винсент Графика Печатница Скопје Винсент Графика Печатница Скопје Винсент Графика

Печатница со 20 годишна традиција на доверба - Винсент Графика.

Основна дејност на нашата печатница е графичката, односно давањето на комплетни услуги на клиентите - од дизајн до финален производ.

Во 2003та година нашата печатница е регистрирана како заштитна организација, со вработени инвалидни лица кои се распоредени на соодветни работни позиции. Со што Винсент Графика како печатница допринесува и се залага за адекватна (рамноправна) социјална инклузија на инвалидните лица во работните процеси и општественото делување.

Печатница има 26 вработени, тим од искусни и високо стручни обучени лица кои се тука да ви помогнат во врска со сите ваши дилеми - подготовка на материјалот за печатење се до финален производ - отпечатен медиум.

Винсент Графика се наоѓа на ул. Благоја Стефковски бр. 16, Скопје, Македонија. Нашата печатница располага со сопствено дизајн студио, опремено по сите светски стандарди, каде што Вашите идеи и желби ги преточуваме во квалитетни производи. Дополнително, нашиот тим е тука секогаш подготвен да ви помогне со совети како сами да го подготвите материјалот што сакате да го отпечатиме.

Посветени на квалитет од 1998 година - Винсент Графика.

  • 1 четирибојна офсет машина Хајделберг Б2 формат на печатење
  • 2 двобојни офсет машини Хајделберг Б2 формат на печатење
  • 1 еднобојна офсет машина Хајделберг Ц2 формат на печатење
  • 2 еднобојни офсет машини, Б3 формат на печатење
  • Биндер - машина за топло лепење
  • Автоматска виткалка и сортирка
  • Пластифицирање - топло и ладно

Доколку се одлучите за печатење во Винсент Графика, нашиот тим е подготвен да ви помогне со сите ваши дилеми околу подготовката на материјалот за печатење, да сподели совети со Вас доколку сакате сами да го подготвите материјалот што ќе се печати или едноставно да го препуштите процесот комплетно во наши раце од идеја до финален производ - отпечатен медиум.

Наши клиенти