Визит карти

Вашите визит карти препознатливи.

Папки и меморандуми

Вашиот меморандум уникатен.

Папки и меморандуми

Вашата нова папка, персонализирана.

Канцелариски материјали

Вашите фактури уредно и брзо изработени.

Книги - Монографии

Вашата книга беспрекорно испечатена.

Печатница Скопје

Како можеме да ви помогнеме?

КонтактПечатница Скопје

Печатница Скопје

 - Македонија / Винсент ГрафикаВинсент Графика - печатница со 20 годишна традиција на доверба.

Основна дејност на нашата печатница е графичката, односно давањето на комплетни услуги на клиентите - од дизајн до финален производ.

Во 2003та година нашата печатница е регистрирана во Скопје како заштитна организација, со вработени инвалидни лица кои се распоредени на соодветни работни позиции. Со тоа Винсент Графика како печатница придонесува и се залага за адекватна (рамноправна) социјална инклузија на инвалидните лица во работните процеси и општественото делување.

Печатница која има 26 вработени, тим од искусни и високо стручни обучени лица кои се тука да ви помогнат во врска со сите ваши дилеми - подготовка на материјалот за печатење се до финален производ - отпечатен медиум.

Винсент Графика се наоѓа на ул. Благоја Стефковски бр. 16, Скопје, Македонија. Нашата печатница располага со сопствено дизајн студио, опремено по сите светски стандарди, каде што Вашите идеи и желби ги преточуваме во квалитетни производи.
Дополнително, нашиот тим е тука секогаш подготвен да ви помогне со совети како сами да го подготвите материјалот што сакате да го отпечатиме. Офсет и дигитален Принт Мк за сите Ваши потреби.

Посветени на квалитет од 1998 година - Винсент Графика.

Наши клиенти