Визит карти

Визит Карти

1000 парчиња = 1000 денари

* цените се без ДДВ

Папки и меморандуми

Меморандуми А4

1000 парчиња = 2490 денари

* цените се без ДДВ

Папки и меморандуми

Папка

100 парчиња = 5500 денари
500 парчиња = 9450 денари
1000 парчиња = 13900 денари

* цените се без ДДВ

Канцелариски материјали

Фактура/ испратница/ НЦР

1/0 печат 100 кочани = 7500 денари
4/0 печат (колор) 100 кочани = 9500 денари

* цените се без ДДВ

Книги - Монографии

Книга

1/1 печат, 50-100 тираж
А5, 200 страни = 125 денари
Б5, 200 страни = 145 денари
А4, 200 страни = 195 денари

*цените се без ДДВ по примерок

Печатница Скопје

Како можеме да ви помогнеме?

КонтактПечатница Скопје

Печатница Скопје

 - Македонија / Винсент ГрафикаВинсент Графика - печатница со 20 годишна традиција на доверба.

Основна дејност на нашата печатница е графичката, односно давањето на комплетни услуги на клиентите - од дизајн до финален производ.

Во 2003та година нашата печатница е регистрирана во Скопје како заштитна организација, со вработени инвалидни лица кои се распоредени на соодветни работни позиции. Со тоа Винсент Графика како печатница придонесува и се залага за адекватна (рамноправна) социјална инклузија на инвалидните лица во работните процеси и општественото делување.

Печатница која има 26 вработени, тим од искусни и високо стручни обучени лица кои се тука да ви помогнат во врска со сите ваши дилеми - подготовка на материјалот за печатење се до финален производ - отпечатен медиум.

Винсент Графика се наоѓа на ул. Благоја Стефковски бр. 16, Скопје, Македонија. Нашата печатница располага со сопствено дизајн студио, опремено по сите светски стандарди, каде што Вашите идеи и желби ги преточуваме во квалитетни производи.
Дополнително, нашиот тим е тука секогаш подготвен да ви помогне со совети како сами да го подготвите материјалот што сакате да го отпечатиме. Офсет и дигитален Принт Мк за сите Ваши потреби.

Посветени на квалитет од 1998 година - Винсент Графика.

Наши клиенти