За Нас

Винсент Графика постои од 1998 година. Од 2003 година фирмата е регистрирана како заштитна организација. Основна дејност на фирмата е графичката, односно давање на услуги на клиентите од дизајн до финален производ. Фирмата има 21 вработен од кои 50% се лица со специјални потреби. Тим на искусни и обучени лица Ви стои на располагање за сите ваши дилеми околу подготовката на материјалот за печатење до финален производ - отпечатен медиум. Располагаме со сопствено дизајн студио, опремено по сите светски стандарди, каде што Вашите идеи и желби ги преточуваме во конкретни производи. Исто така нашиот тим е подготвен да ви помогне со совети како сами да го подготвите материјалот што сакате да го отпечатиме.

Дизајн студиото располага со неколку работни единици - компјутери, осветлувач на филмови Хајделберг Херкулес Про поврзан со Делта Рип единица со излезен формат на осветлување 50 х 70 см, неколку колор принтери и друга опрема.

Печатницата располага со следнава опрема:

Доставата на готовите производи е до Вашиот магацин.